+31 (0)6 57 31 34 65     
Its a sign – just connect – see what happens

No Limits

Creatieve meedenkers, dat is wat we zijn

Onze disciplines vertalen we naar diverse omgevingen voor onder andere kantoren, hotels, restaurants, scholen zorginstellingen en bedrijfskeukens.

Wallcovering
Om je wanden te bekleden kun je bij BAK-r kiezen uit een ruim aanbod:

Naadloos behang
We kunnen je wand voorzien van een naadloos behang met een gepersonaliseerde print. Uniek binnen ons aanbod is een naadloos behang voorzien van een vernis of relief.

Duurzame oplossing
Ben je echter op zoek naar een duurzame oplossing, dan hebben we Airtex Biovate in ons assortiment, 100% PVC-vrij opgebouwd uit gerecyclede materialen.  Tevens wordt deze aangebracht met een gemodificeerde lijm op zetmeelbasis.

Textielframes
Met behulp van textielframes kun je regelmatig wisselen van uiting. Tevens kunnen we deze frames voorzien van LED-verlichting om nog meer op te vallen, of akoestisch vilt voor een prettigere werkomgeving. Haarscherpe prints worden geplaatst in een aluminium frame op maat. Textielframes zijn in elk gewenste afmeting leverbaar.

Akoestische panelen van gerecycled spijkerbroekenmateriaal
Bij deze panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

Akoestische wandpanelen
Wij leveren en monteren akoestische wandpanelen in een unieke lengte tot 360cm. De ondergrond van gerecycled vilt in combinatie met houten stroken zorgt voor een geluidsabsorberende functie. De houten wandpanelen zijn een Europees product, geproduceerd uit duurzame bosbouw.

We denken mee in het ontwerp, het maken van impressie en het uitvoeren op locatie.

Staat jouw product hier niet tussen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wallcovering in vogelvlucht
Wij bellen u terug

Vul onderstaand uw gegevens in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  terug naar

  contact

   NAAM/ACHTERNAAM
   E-MAIL
   BEDRIJF
   TELEFOON
   BERICHT

   Copyright © 2022 BAK-r.  Design by ConceptIQ – Webdevelopment by NEW BIZNIZ