Menu

+31 (0)6 10 85 12 64     
Its a sign – just connect – see what happens

Let's Impress

Raamfolie
Raamfolie kan zowel voor esthetische als functionele doeleinden toegepast worden. Binnen ons programma hebben we zowel promotionele als permanente oplossingen.

Retail gerelateerde oplossingen als promotionele raamfolies en vloerstickers die op dealerniveau aangeboden kunnen worden.

Zonwerende folie
De meest bekende glasfolie is warmtewerende folie, ook wel zonwerende raamfolie genoemd. Door toepassing van zonwerende raamfolie op de ruiten kan men de opwarming op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Het daglicht wordt grotendeels doorgelaten en het binnenklimaat blijft optimaal leefbaar. Hiermee bespaart men op het energieverbruik van de airco.

Daarnaast beschermt zonwerende folie objecten en meubilair tegen de uv-straling van de zon, aangezien ruim 99% van deze schadelijke straling geweerd wordt.

Warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Een warmtewerende spiegelfolie geeft een gevel een esthetische upgrade en draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Daarnaast zorgt een zonwerende glasfolie voor privacy, doordat de folie overdag aan de buitenzijde de inkijk belemmert. Het zicht naar buiten blijft optimaal.

Zonwerende raamfolie is het hele jaar werkzaam, zowel bij een hoog- als laagstaande zon. Traditionele zonwering wordt meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is. Ook zijn zonneschermen en screens extra schadegevoelig door wind en moeten goed onderhouden worden, wat een extra kostenpost met zich meebrengt. Warmtewerende raamfolie is een eenmalige investering waar u later geen omkijken meer naar heeft. Ook kunnen de ruiten op normale wijze gereinigd worden

Squid
Squid Opaque is een zelfklevend, transparant textiel voor raambekleding dat van binnen naar buiten doorzichtig is, maar overdag en in de avond de inkijk belemmert. Squid installeren is eenvoudig als u onze installatie instructies volgt en de juiste montage gereedschappen gebruikt. Het effect van Squid is vergelijkbaar met dat van bevroren glas of een voilegordijn. Zijn unieke textuur geeft een warm en natuurlijk gevoel. Squid is geschikt voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte en is beprintbaar met eco-solvent en UV-inkten.

Squid opaak is niet geschikt om te worden gebruikt op HR++ glas.

Het licht grijze Ash heeft een industriële look en past goed in ruimtes waar metaal en beton aanwezig zijn. Ash vult elk modern interieur goed aan.

Organoid
Organoid bestaat uit authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en biedt eindeloze, op de natuur geïnspireerde interieur- en ontwerpmogelijkheden. Organoid is met een directe verlijming toepasbaar op veel verschillende ondergronden en ramen. Eenvoudig aan te brengen en te onderhouden.

Organoid stelt je in staat om buiten naar binnen te halen en maakt van elke ruimte een unieke beleving. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, bieden de producten een ervaring, waarbij bijna al je zintuigen worden geprikkeld.

Personaliseer de look van je interieur, voel de unieke textuur en ruik de originele frisse geuren van de natuur.

Geïnspireerd door de natuur worden deze producten zoveel mogelijk geproduceerd met biologisch en regionaal geproduceerde grondstoffen

Frosted folie
Aslan E300 is een hoogwaardige translucente folie (raamfolie) voor binnen- en buitentoepassingen op ramen, glazen deuren, spiegels en andere glasoppervlakken.

De folie is ontwikkeld voor decoratieve en funktionele etched en zandstraaleffecten  en privacy toepassingen.

Raamfolie in vogelvlucht
Wij bellen u terug

Vul onderstaand uw gegevens in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  terug naar

  contact

   NAAM/ACHTERNAAM
   E-MAIL
   BEDRIJF
   TELEFOON
   BERICHT

   Copyright © 2022 BAK-r.  Design by ConceptIQ – Webdevelopment by NEW BIZNIZ